• Новинка
Конектор за захранване на видеокартата, лесен монтаж Отлична производителност Конектор на захранването за захранването(PH38B (обтегач надолу))

Конектор за захранване на видеокартата, лесен монтаж Отлична производителност Конектор на захранването за захранването(PH38B

Rating 
BGN 65.12

Брой продукти
Налично

Малък и удобен, лесен за инсталиране.Решете проблема с мръсна вътрешната инсталация на шасито.Позволете линия хранене се проведе под видеокартата, без да оказват влияние върху естетиката на корпуса, и увеличете пространството на корпуса.Решете проблема, свързани с това, че малка капачка не може да се установи след поставяне на кабел за захранване на видеокартата.С два вида избор на посоката на ключалки клиенти могат да избират в съответствие със собствените си изисквания. 1. Малък и удобен, лесен за инсталиране.2. Решете проблема, свързани с това, че малка капачка не може да се установи след поставяне на кабел за захранване на видеокартата.3. Решете проблема с мръсна вътрешната инсталация на шасито.4. Позволете линия на електроенергия да премине под видеокартата, без да оказват влияние върху естетиката на шасито, и увеличете пространството на шасито.5. С два вида избор на посоката на ключалки клиенти могат да избират в съответствие със собствените си изисквания.

Подробности

Name:
graphics card power connector (180° Turning)
Type:
PH38A (snap on top), PH38B (snap on bottom)
Size:
2.9 * 1.8 * 1.6cm / 1.1 * 0.7 * 0.6in
Weight:
approx. 6.9g
Package list:
1 * Connector :

Избор на купувачи