• Новинка
Labuduo Children ' s Faucet Удължител, Easy to Install Durable Sink Handle Продължавам for Children for Handwashing(Green)

Labuduo Children ' s Faucet Удължител, Easy to Install Durable Sink Handle Продължавам for Children for Handwashing(Green)

Rating 
BGN 75.28

Брой продукти
Налично

Той може да събира вода, намаляване на спрей, за да се предотврати намокряне на деца и за спестяване на вода, позволи на децата да имат навика за миене на ръце. Изработен е от висококачествен силикон и PP материал, издръжлив и надежден, BPA безплатно, за здравето на децата. Използвайте силиконов материал, кран ръкав, мек и высокоэластичный, дълго време на употреба без мухъл, майка на по-сигурна.Преносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери.4 in Списък на пакетите : 1 x Детски кран Extender.С помощта на силиконов материал, кран ръкав, мек и высокоэластичный, дълго време на употреба без мухъл, майка на по-сигурна. Сладки мультяшные форми, които привличат вниманието на децата и принуждавайки ги да си мият ръцете по-самостоятелно, без да създават безредици в банята.Спецификация : Тип елемент : Детски кран Extender Material : Силикон +pp Color : Green Size : Approx.Функция : 1. Преносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери.Той може да събира вода, намаляване на спрей, за да се предотврати намокряне на деца и за спестяване на вода, позволи на децата да имат навика за миене на ръце.

Подробности

Item Type:
Children's Faucet Extender
Material:
Silicone +pp
Color:
Green
Size:
Approx.10.4 x 6.3 x 6cm / 4.1 x 2.5 x 2.4in
Package List:
1 x Children's Faucet Extender    :

Избор на купувачи