• Новинка
Колие Пълнители Верига 925 Сребро Колиета Разширяване на Гривна Удължител на Крак Гривни Верига за Производство на Бижута 2 бр (4 6 инча)(сребро)

Колие Пълнители Верига 925 Сребро Колиета Разширяване на Гривна Удължител на Крак Гривни Верига за Производство на Бижута

Rating 
BGN 7.99

Брой продукти
Налично

【Цвят 1×сребърна карета перална кърпа в една опаковка (с изключение на пръстен, с, медальон, огърлица бижута). 【Съвети】 : Окисляването на сребро е естествен процес, ние предполагаме, че редовното почистване и носенето на сребърни бижута ще ви помогнат да се предотврати потускнение и да го запази блясъка. 2 удължител верига са включени, за да ви помогне да намерите идеалната дължина за всеки от вашите колиета, гривни и ножных гривни.Сребърна карета перална плат може да се използва за почистване на бижута, верижки, както и чанта за бижута веригата може да съхранява бижута. "ВАНБАРИС" представя серия от осмысленных изискани бижута, тези вярвания са основани на убеждението, че всяка жена трябва да се чувства красива всеки ден, не е преследването на най-тенденции.

Подробности

Избор на купувачи